Вила Радовиќ е во Црна Гора, во населбата Доњи Штој, помеѓу Илцињ и Адa Бојана, на Големата улцинска плажа.Вилата е одалечена од нудистичкиот камп Ада Бојана три километри, а од песочната плажа која е долга околу 13км, Вила Радовиќе одалечена 1500м.Плажата е идеална за kitesuft и winsurf.

    Поседуваме 7-ри комплетно опремени апартмани, со 2, 3, 4  кревети. Секој апартман има свое купатило, опремена кујна со фрижидер. Апартманите се изградени 2008година и снабдени со топла и ладна вода цели 24 часа.

Во населбата Доњи Штој каде се наоѓа Вила Радовиќ, имате кафиќ, ресторан, супер маркет, пазар, пошта и амбуланта.Вила Радовиќ има паркинг простор.Дворот на вилата е засаден со англиска трева, ѕид од питоми рози, оградата е од рузмарин, а ладовината ја има под виновата лоза и киви.Тука се уште и смоквите, мандарините и цвеќе.

   Кај нас владее семејна атмосфера, а за нашите гости може да организираме риболов, скара и подготвување храна во котле.

Цена за сместување: 8 евра по кревет по сезона (од 1,7 до 31,8)
и 7 евро по кревет надвор од сезоната

Секој турист во Црна Гора плаќа такса(туристичка такса) од 0,70вра(70 цента)за ден по човек.За деца не се наплаќа

Kitesurf

One of the most beautiful surf destinations in the Mediterranean is just great beach in Ulcinj.

Kitesurfing is a relatively young and extreme sport combining elements of windsurfing, a snowboard and a paragliding.

Wind, wide sandy beaches and a large number of sunny days per year, are an ideal combination for kitesurfing. Therefore, Ulcinj’s Velika plaza at the top destinations for lovers of this sport.

During the season, from May to October, Long Beach visit numerous kitesurfers from all over the world. For lovers of this sport we offer accommodation in our rooms and suites at the same prices as all other guests

Lov

And hunting enthusiasts will be our dear guests.Due to the fact that the favorable habitat for wild life and reproduction, Ulcinj has excellent conditions for development of hunting tourism.In Ulcinj and its surroundings are the most hunted: woodcock, wild duck, quail, partridge, wild boar, fox, rabbit, jackal..

This place is a haven for ornithological “gourmand” because here can see many species of birds and some are very rare.

Stoj by Ulcinj, Skadar Lake, the area around the river Bojana, the courts of the highest importance for the fauna of birds across Europe.

Close Menu