Aboutus Vila Radovic, Ulcinj apartmani  Ulcinj apartmani privatni smestaj
Vila Radovic
За нас
2009 © Vila Radović
Design and development by: Zoran Urošević

    Вила Радовиќ е во Црна Гора, во населбата Доњи Штој, помеѓу Илцињ и Адa Бојана, на Големата улцинска плажа.Вилата е одалечена од нудистичкиот камп Ада Бојана три километри, а од песочната плажа која е долга околу 13км, Вила Радовиќе одалечена 1500м.Плажата е идеална за kitesuft и winsurf.

    Поседуваме 7-ри комплетно опремени апартмани, со 2, 3, 4  кревети. Секој апартман има свое купатило, опремена кујна со фрижидер. Апартманите се изградени 2008година и снабдени со топла и ладна вода цели 24 часа.

Во населбата Доњи Штој каде се наоѓа Вила Радовиќ, имате кафиќ, ресторан, супер маркет, пазар, пошта и амбуланта.Вила Радовиќ има паркинг простор.Дворот на вилата е засаден со англиска трева, ѕид од питоми рози, оградата е од рузмарин, а ладовината ја има под виновата лоза и киви.Тука се уште и смоквите, мандарините и цвеќе.

   Кај нас владее семејна атмосфера, а за нашите гости може да организираме риболов, скара и подготвување храна во котле.

                             Цена за сместување: 7 евра по кревет

Секој турист во Црна Гора плаќа такса(туристичка такса) од 0,70вра(70 цента)за ден по човек.За деца не се наплаќа


ceski poljski makedonski ruski

Кликнете ТУКА за повеќе информации