Aboutus Vila Radovic, Ulcinj apartmani
Vila Radovic
Kitesurfing
Lovni turizam

I ljubitelji lova biće nam dragi gosti. Zahvaljujuci činjenici da je povoljno staniste za život i reprodukciju ptica i divljači, Ulcinj ima odlične uslove za razvoj lovnog turizma.U Ulcinju i okolini se najvise lovi: šljuka, divlja patka, prepelica, jarebica, divlja svinja, lisica, zec, šakal..

Ovo mesto je pravi raj za ornitološke "sladokusce" jer se ovde mogu videti mnogo vrsta ptica a neke su veoma retke.Štoj kod Ulcinja,Skadarsko jezero, okolina reke Bojane su tereni od najvećeg značaja za faunu ptica cele Evrope.


Jedna od najatraktivnijih surf destinacija na Mediteranu jeste upravo Velika plaža u Ulcinju.

Kitesurfing je relativno mlad ekstremni sport i predstavlja kombinaciju elemenata windsurf-a, snowbord-a i paragliding-a.

Vetar, prostrana peskovita plaža i veliki broj sunčanih dana u godini, idealna su kombinacija za kitesurfing. Zato je ulcinjska Velika plaža na samom vrhu destinacija za ljubitelje ovog sporta.

U toku sezone, od maja do oktobra, Veliku plažu posete brojni kitesurferi iz čitavog sveta. Za ljubitelje ovog sporta nudimo smeštaj u našim sobama i apartmanima po istim cenam kao i za ostale goste